Életcélunk: Épüljünk Istenben, hogy építhessük Isten országát!

Tel.: 074-003-7607 forraskoziudv@gmail.com

Jogvédelem

Jogvédelem

Azzal, hogy Ön, felhasználóként belép az internetes oldalra, elfogadja a weboldal használatára vonatkozó alábbi feltételeket:

Az oldalon található tartalom a Forrás Katolikus Karizmatikus Közösség (a továbbiakban Forrás Katolikus Karizmatikus Közösség, üzemeltető) szellemi tulajdona. A Forrás Katolikus Karizmatikus Közösség fenntartja magának a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére vagy megszüntetésére, továbbá nem vállal felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, a Forrás Katolikus Karizmatikus Közösség-en kívülálló okból történő megváltoztatásáért.

A weboldalon található tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek. A Forrás Katolikus Karizmatikus Közösség a weboldal bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot fenntart.

Az internetes rendszer rendeltetésének megfelelően használható, és megengedett a dokumentumok változatlan formában, teljességükben való nyomtatása, illetve a nyomtatványok sokszorosítása. Minden további felhasználáshoz, nyomdai és elektronikus úton történő sokszorosításhoz, másoláshoz, illetve tároláshoz a Forrás Katolikus Karizmatikus Közösség írásos hozzájárulása szükséges.

A Forrás Katolikus Karizmatikus Közösség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videó anyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A weboldal tartalmának bárminemű tovább-felhasználása csak a Forrás Katolikus Karizmatikus Közösség előzetes engedélyével és a forrás pontos megjelölésével történhet. A jogosulatlan felhasználás jogi következményeket von maga után. A Forrás Katolikus Karizmatikus Közösség követelheti a jogsértés abbahagyását, kárának megtérítését, illetve a megfelelő büntetőjogi következmények alkalmazását.

A weboldal látogatója tudomásul veszi, hogy az ott található szolgáltatások használatával, igénybevételével elfogadja, hogy közte és a Forrás Katolikus Karizmatikus Közösség között szolgáltatási jogviszony jön létre abban az esetben is, ha erről egyéb szerződés nem rendelkezik. Amennyiben a felhasználásról külön szerződés is rendelkezik, ebben az esetben az abban írtak irányadóak a felhasználói jogviszony tekintetében.

A kapcsolati űrlapon elküldött elérhetőségeket csak kapcsolatfelvétel céljából tároljuk. Harmadik félnek a személyes adatokat nem adjuk ki.

Forrás Katolikus Karizmatikus Közösség
2015- Székelyudvarhely, Hargita megye