Életcélunk: Épüljünk Istenben, hogy építhessük Isten országát!

Tel.: 074-003-7607 forraskoziudv@gmail.com

Jakab Mária tanúságtétele

Jakab Mária tanúságtétele

Mit jelent számomra a Forrás Közösség tagja lenni?

Nagy vágyat érzek szívemben, hogy egy tanúságtételt megosszak veletek: hogy mit is jelent egy mozgáskorlátozott személynek a fent nevezett közösség tagja lenni? Nagyon-nagyon sokat! Úgy döntöttem, hogy leírom, mert szavakkal elmondani nehéz, elbicsaklik a hangom, és mindig elárad a könnyem.

Most már hat éve járok, kisebb-nagyobb rendszerességgel (a távolság miatt) ebbe a közösségbe, hetente egyszeri alkalommal. Itt mindig feltöltődök, mindig érzem a Szentlélek kiáradását, és találkozhatok az élő Jézus Krisztussal. Erőt kapok, kitartást testi-lelki küzdelmeim elhordozásához. Ezek az emberek, akik tagjai ennek a szent közösségnek, hiszem, hogy igent mondtak az Úr Jézus Krisztus hívásának. Érződik, hogy Krisztus Lelke van rajtuk.

Nagy kegyelem számomra, hogy ide járhatok, ahol sok szeretetet, odafigyelést, segítő kezeket, elfogadást kapok.

Mint mozgássérült személy, sokat jelent, megható érzés, hogy segítenek, figyelnek rám. Érzem, hogy fontos vagyok számukra így, sérülten is. Nem sokat tudok tenni a közösségért, mint más közösségi tagok, akik kiveszik részüket a közösségi munkákban, de így is elfogadnak, szeretnek, bátorítanak, átölelnek. Nagyon pozitív és felemelő érzés mindezt átélni. Minden egyes személyért hálás vagyok Istennek. Nagy hála van a szívemben azért, hogy segítséget kaptam, hogy rendszeresen tudjak Zetelakáról bejárni a közösségbe minden kedden, ami bizony nem egy kis dolog egy sérült személynek. Külön megköszönöm azt is, hogy mindig ott lehetek a kirándulásokon stb., ahol mondhatom bátran, családtagként kezelnek, és mindig figyelmesen megoldják, hogy én is eljussak a nehezebb (mászkálós, sziklás) helyekre, ahová ők.

Jakab Mária tanúságtételeNincs az a szó, amivel hálámat ki tudnám fejezni, hogy mit jelent ez egy sérült embernek = odafigyelést!! Isten fizesse Nekik! Véleményem szerint szeretet, csupán szeretet jellemzi ezeket az embereket.

Említésre méltó az elkötelezettek hétvégéje, ahol – hála a jó Istennek – én is ott lehettem, és ahol többször mélyen meghatódtam. Köszönöm nektek! Köszönöm a szíveteket, a figyelmességeteket, a szeretetet, bátorítást, és hogy elfogadtok úgy, ahogy vagyok, olyannak, amilyen vagyok.

Kérem, az Úr Jézus áldja és szentelje meg a Forrás Közösséget! Minden egyes tagjának hála és köszönet mindenért! Az Úr Jézus Krisztus áldása legyen rajtatok és családjaitokon!

„az én Istenem kielégíti majd minden szükségeteket gazdagsága szerint…”      Fil.4,19-20

Értetek imádkozó szívvel

Jakab Marika Zetelakáról