Életcélunk: Épüljünk Istenben, hogy építhessük Isten országát!

Tel.: 074-003-7607 forraskoziudv@gmail.com

Egy házaspár beszámolója a lelkigondozói kurzusról

Egy házaspár beszámolója a lelkigondozói kurzusról

Nagyon sok hála van a szívemben, hogy a jó Isten segítségével ott lehettem, és a férjem is részt vett ezen a lelkigondozói kurzuson. Ez különösen nagy kegyelem számomra.
A hétvége nagyon tanultságos volt mind a kapcsolatunk, mind a házasságunk számára.
A lelkigondozói kurzus alatt feltárultak gyermekkori sérüléseim, amelyek nagyban rányomták bélyegüket egész eddigi életemre. Hála Istennek, most már el tudom engedni ezeket!
Édesanyám halála óta indult el bennem valami, elkezdtem foglalkozni a lelki dolgokkal is. Nagyon fájdalmas volt a halálesetet követő időszak, egyre érzékenyebb lettem.
A kurzusom az is világossá vált számomra, hogy igenis meg kell tanulnunk, hogy mikor kell nemet vagy igent mondanunk. Ha mindig csak igent mondunk, és nem törődünk magunkkal, nem becsüljük meg a képességeinkUntitled-1et, amivel a jó Isten felruházott minket, ne csodálkozzunk azon, hogy kicsúszik lábunk alól a talaj.
Nagyon fontos volt számomra, hogy a férjemmel együtt jöjjünk a kurzusra, mert úgy gondolom, hogy csak így tudunk egy hullámhosszon lenni. Nagyon nehezen megy a férjemnél a kommunikáció, nagyon nehezen nyílik meg, sokat imádkoztam ezért.
Sokáig anyósomat hibáztattam a sok kellemetlenségért, ami férjem és köztem történt, pedig valójában magunknak „köszönhetjük” ezeket. Túl gyengék voltunk, tiszteletből nem akartuk megbántani őket, s ők ezt kihasználva, mindenbe beleszóltak.
Nem tudom magamnak megbocsátani, hogy előbb nem tettük helyére a dolgokat.
Úgy érzem magam, mint akiről lehulltak a bilincsek, amelyek megkötöztek eddig. Hála Jézus Krisztusnak, aki megváltott, újra szabadnak érzem magam! Jézusom, áldom Nevedet!         B.T.
Nagyon hálás vagyok azért, hogy részt vehettem a lelkigondozói kurzuson.
A kurzuson vált nyilvánvalóvá számomra, hogy mennyi maradandó sérülést hordoztam a lelkemben.
Nagyon nehezen tudtam ez idáig megnyitni a szívemet, de ez most már könnyebben megy. Sok sérülést át tudtam adni az Úrnak.
Hála Neki azért, hogy vezet, és figyelmeztet arra, hogy az érzéseimet ki tudjam fejezni, és szeretet tudjak adni.     B.G.